Δεν πρόκειται για κάποια προσφορά εστιατορίου, αλλά για τα «μαγειρεία της κρίσης» στη Θεσσαλονίκη, τα οποία προσφέρουν σπιτικό, ποιοτικό φαγητό αντί -πινακίου φακής.
Ο κ. Κυριάκος στην οδό Βενιζέλου πουλάει μαγειρευτό φαγητό από 2 ευρώ και καθημερινά βλέπει την πελατεία του να αυξάνεται. «Δουλεύουμε εγώ και η σύζυγός μου. Δεν έχουμε υπαλλήλους. Τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας κι έτσι γλιτώνουμε ένα σεβαστό ποσό, που στην πρώτη φάση καταλήγει σε μας και σε δεύτερη συμβάλλει στη μείωση της τιμής».
Καθημερινά δεκάδες φοιτητές επιλέγουν να τρώνε φθηνά και υγιεινά από τον κ. Κυριάκο. Την ίδια ώρα ο κ. Χρήστος ανοίγει το τρίτο του μαγαζί μέσα σε έξι χρόνια στην πλατεία Ναυαρίνου. «Ξεκίνησα πουλώντας το φθηνό hot dog. Όταν εξαπλώθηκε, αποφάσισα να πουλήσω φθηνό μακαρόνι και ρύζι», σημειώνει.
seleo.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου