Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία στα νέα Goody’s Burger House

Δεν πρόκειται για μια απλή αλλαγή αλλά για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία Goody’s.

Το πρώτο που θα παρατηρήσεις σ’ ένα Goody’s Burger House είναι ο σχεδιασμός του χώρου που είναι ιδιαίτερα σύγχρονος με πολλά industrial και casual στοιχεία. Με απλά λόγια, νιώθεις άνετα, όπως πρέπει να συμβαίνει σ’ ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης, όπου παράλληλα, μπορείς να ενημερωθείς και να χαλαρώσεις χρησιμοποιώντας τα iPad στη γωνία τεχνολογίας. Η hostess, που θα σε υποδεχθεί, θα σε ενημερώσει και θα λύσει απορίες σου ενώ το επόμενο βήμα είναι να παραγγείλεις . Η γνωστή φιλική διάθεση των Goody’s παραμένει αλλά δεν παιρνούν απαρατήρητες οι νέες εμφανίσεις στο προσωπικό και ένα digital menu board για να δεις τις επιλογές σου.
Και μιας και μιλάμε για επιλογές, το menu των Goody’s Burger House είναι που κάνει τη διαφορά. Συνδυάζει τις all time classics γεύσεις με νέες ιδέες σε club sandwiches, σαλάτες, burgers και νέες κατηγορίες όπως tortilla, quesadilla, New York Sandwiches, BBQ Chicken Wings και μάλιστα με νέους τρόπους σερβιρίσματος, με νέα πιάτα αλλά και καλαθάκια. Έτσι με μία πρώτη ματιά ξεχωρίζουμε την Tortilla με γέμιση κοτόπουλο αλλά και γέμιση μπιφτέκι, τις ελαφρώς πικάντικες BBQ Chicken Wings, την Quesadilla με κοτόπουλο, τυρί Edam και κόκκινη πιπεριά, τις πατάτες dippates με λιωμένο cheddar και μπέικον αλλά και τα New York Grilled Sandwiches με ψημένο ζυμωτό ψωμί με παρμεζάνα και τέσσερις διαφορετικές γεμίσεις. Και στις σαλάτες δε θα ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Τη χορταστική και δροσερή BBQ Chicken, τις κλασικές Ceasar’s και Mama’s ή την Cobb Salad. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα Club Sandwiches, που έχουν αποκτήσει τη δική τους extreme εκδοχή, με το πιο δημοφιλές extreme club της πόλης να ακούει στο όνομα Extreme Philly Club με κοτόπουλο και τρεις στρώσεις Philadelphia.

What about the Burgers?
Δε θα μπορούσε ένα «burger house» να μην έχει μεγάλη ποικιλία σε burgers. Το καλοφτιαγμένο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά συνδυάζεται με πολλά και διαφορετικά υλικά, διατηρεί την κλασσική του πλευρά αλλά γίνεται και μεγαλύτερο με διαφορετικό ψωμάκι και περνάει στην extreme εκδοχή του. Πρωταγωνιστής το Extreme Philly Burger, με 3 στρώσεις Philadelphia και μπέικον αλλά υπάρχει και συνέχεια. Από το Mayo Classic, το Barbeque και το Chili & Bacon στο Beef Bacon, Beef Cheddar, Chick n’ Crisp και στο Black Pepper, Blue Cheese, Grilled Chicken Delight θα βρεις σίγουρα αγαπημένες γεύσεις, όσες φορές κι αν βρεθείς σ’ ένα από τα 5 καταστήματά Goody’s Burger House που βρίσκονται στην πόλη μας.

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία Goody’s Burger House στα 5 νέα καταστήματα  της Θεσσαλονίκης.

Διευθύνσεις καταστημάτων:
Λ. Πύργος : Λεωφ. Νίκης 71
Πεύκα : Λεωφ. Γ. Παπανικολάου 67
Ωραιόκαστρο : Θεσσαλονίκης 40
Ποσειδώνιο: Κορομηλά 9
Εμπορικό πάρκο ΙΚΕΑ: 11ο ΧΛΜ. Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου