Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Στο ίδιο κάδρο Τσοχατζόπουλος και Βενιζέλος για τα υποβρύχια...σύμφωνα με τον αρχηγό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizMB0vLNUcVz3D_Inh3DXo2P6GSM4jNHNy1m6iYbjfgQTz-1B2yPSloOQm1Clwv1qS7ikHv2zm18Lpq-kPpdkIgRCnMkm_5TcqBhEvb-T-VmCJ37ZlNwEmWysByecnrQRShS5ZsAy5FyOJ/s640/AkisBeniXL.jpg 
Τρικυμία στη Βουλή προκάλεσε η συζήτηση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τις ενεκτέλεστες παραγγελίες υποβρυχίων έπειτα από ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο κ.Τσίπρας ανακοίνωσε πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα ζητήσει Εξεταστική Επιτροπής για το θέμα και χαρακτήρισε «σκάνδαλο τη σύμβαση του 2010» φωτογραφίζοντας ως υπεύθυνους τους Ευάγγελος Βενιζέλο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Χρησιμοποιώντας υψηλούς τόνους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο υποστήριξε πως το ζήτημα των υποβρυχίων είναι έγκλημα σε βάρος των φορολογουμένου και υπεύθυνοι είναι οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελος Βενιζέλος για τη σύμβαση του 2010. Μάλιστα χρησιμοποιώντας ακόμα πιο σκληρή γλώσσα είπε «δεν ήταν μόνο ο Ακης Τσοχατζόπουλος που καταχράστηκε δημόσιο χρήμα γι αυτό και θα ζητήσουμε εξεταστική επιτροπή για τη σύμβαση του 2010». Παράλληλα πρόσθεσε πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα πάει στον ανακριτή και όσα στοιχεία διαθέτει για την υπόθεση ζητώντας τον ποινικό έλεγχο όλων.
Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε πως τα ναυπηγία Σκαραμαγκά θα έπρεπε να είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και αντ΄ αυτού έχουν ερημωθεί, ενώ υπάρχουν και τέσσερα υποβρύχια έτοιμα και αντί να δοθούν στο στρατό μένουν εκεί και σαπίζουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου