Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Κολοτούμπα του υπουργείου υγείας...αλλάζει το νοσοκομείο όπου θα θητεύσει διοικητής ο Ζήσης Τζηκαλάγιας...


http://1.bp.blogspot.com/-HQqBVoLQxrY/T5b9I12yZ2I/AAAAAAAALlw/YNx8c4Yllnk/s1600/neo+logo+zisis.jpg 
Απίστευτα πράγματα...πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για αλλαγή του νοσοκομείου που ο κύριος Ζήσης Τζηκαλάγιας θα αναλάβει διοικητής.

Ο Άγιος Παύλος είναι το νοσοκομείο που θα πάει τελικά ο εκλεκτός του πρωθυπουργού για διοικητής.

Το γελοίο όμως της υπόθεσης είναι ότι ο ιατρός κύριος Τζηκαλάγιας σε δελτίο τύπου που έστειλε και φυσικά ευχαριστεί τον πρωθυπουργό, στο τέλος υπογράφει και ως διοικητής του Παπανικολάου...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Διαβάστε το δελτίο τύπου που έστειλε το γραφείο του κ. Τζηκαλάγια πριν από λίγο:

Η ιατρική και η πολιτική αποτέλεσαν για μένα ταυτόχρονη και αμφίδρομη ενασχόληση  από τα νεανικά μου χρόνια. Η διαχρονική μου προσπάθεια για προσφορά στον άνθρωπο, μου ανταπέδωσε επιστημονική και κοινωνική καταξίωση.
      Η ανάθεση της Διοίκησης του «Γ. Παπανικολάου», ενός από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα Νοσοκομεία της  χώρας, αποτελεί για μένα νέα πρόκληση προσφοράς. Εκατοντάδες ιατροί υψηλού επιπέδου και πολλοί περισσότεροι εργαζόμενοι μοχθούν  νυχθημερόν προσφέροντας υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς από όλη την Βόρεια Ελλάδα.
Ευχαριστώ την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πιστεύω πως θα τιμήσω το αξίωμα που είναι το σημαντικότερο που αναλαμβάνει μέχρι σήμερα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Είμαι ευτυχής, γιατί είμαι βέβαιος πως θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω περισσότερο και τους συμπατριώτες μου τους Καστοριανούς, στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και όπου αλλού μπορώ.

Ζήσης Τζηκαλάγιας
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής
Διοικητής
Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου